Současný APEC : naděje a bolesti postbipolarity - Lebeda, Petr, 1974-
Článek se zabývá výsledky setkání nejvyšších představitelů 21 zemí APEC, které se týkalo asijské ekonomické a finanční krize a vlivem globálních procesů.