Současné rozdíly mezi USA a jejich evropskými spojenci - Eichler, Jan, 1952-
Autor se zabývá problémem technologických rozdílů Evropy a USA v oblasti bezpečnosti a obrany států. Všímá si oblastí vojenských rozpočtů, názorů na příčiny terorismu a na boj proti němu, bezpečnostního diferenciálu mezi USA a EU apod.