Současná ruská geopolitika - Kratochvíl, Petr, 1975- (2001)
Autor se zaměřuje na rozvoj geopolitiky v Rusku. Objasňuje oblibu geopolitiky v Rusku a její charakter.
Keywords: světová politika; geopolitika -- Rusko (federace); world politics; geopolitics -- Russia (Federation)