Současná kontrola v oblasti odzbrojení a její metody a prostředky - Ondřej, Jan, 1960- (1998)
Autor se ve svém článku zaměřuje na otázky kontroly, která je jedním z prostředků pro zajišťování dodržování závazků.
Keywords: mezinárodní bezpečnost; odzbrojení; international security; disarmament