Současná institucionální podoba OBSE - Zwettlerová, Ingrid, 1975-
Článek je věnován právní a politické charakteristice orgánů Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě. Zabývá se jejich zřízením a ustavením, pravomocemi a jejich reálným mezinárodněpolitickým i vnitrostátním dopadem.