Smlouva o vzájemných konvenčních ozbrojených silách v Evropě : informace o průběhu její adaptace na změněnou mezinárodní situaci v Evropě - Košťálová, Marie
Autorka vychází z článku Z. Matějky, který obsahoval základní informace o Smlově o konvenčních ozbrojených silách v Evropě a popisuje aktuální stav jednání a zatím dosažené výsledky v adaptaci této Smlouvy na nové vojensko-politické poměry v Evropě.