Smlouva o všeobecném zákazu jaderných zkoušek : bariéra nového kola jaderného zbrojení a problémy jejího vstupu v platnost - Matoušek, Jiří, 1930-2011
Autor uvádí základní vývojové mezníky, vedoucí k Smlouvě o všeobecném zákazu jaderných zkoušek, její obsahové principy, organizaci a způsob plnění včetně technicky dokonalého verifikačního a monitorovacího systému.