Smlouva o konvenčních ozbrojených silách v Evropě - Matějka, Zdeněk, 1935 září 19.-
Článek se zaměřuje na Smlouvu o konvenčních ozbrojených silách v Evropě, považovaná všemi členskými státy Organizace pro bezpečnost a spolupráci v Evropě za podstatu evropské bezpečnosti, která vylučuje překvapivé zahájení rozsáhlé útočné operace na evropském kontinentu.