Směr Evropská unie : rozhovor s hlavním vyjednavačem ČR Pavlem Teličkou. (3.) - Telička, Pavel, 1965- (2002)
Rozhovor s hlavním vyjednavačem ČR pro vstup do Evropské unie P. Teličkou na téma vstupu České republiky do Evropské unie, jednání o vstupu a práce českého vyjednávacího týmu.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; European integration; Česko; Czechia