Směr Evropská unie : rozhovor s hlavním vyjednavačem ČR Pavlem Teličkou. - Telička, Pavel, 1965-
Rozhovor s hlavním vyjednavačem ČR pro vstup do Evropské unie P. Teličkou na téma vstupu České republiky do Evropské unie, jednání o vstupu a práce českého vyjednávacího týmu.