Směr Evropská unie : rozhovor s hlavním vyjednavačem ČR Pavlem Teličkou. (2.) - Telička, Pavel, 1965- (2002)
Rozhovor s hlavním vyjednavačem ČR s Evropskou unií Pavlem Teličkou na téma uzavírání jednotlivých kapitol nutných pro vstup ČR do Evropské unie a vliv voleb na vyjednávání o vstupu ČR do EU.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; volby; European integration; elections; Česko; Czechia