Směr Evropská unie : rozhovor s hlavním vyjednávačem ČR Pavlem Teličkou. (1.) - Telička, Pavel, 1965- (2002)
Rozhovor s hlavním vyjednavačem České republiky P. Teličkou na téma vstupu České republiky do Evropské unie, dalšího kola mezivládní konference s Evropskou unií a o schůzi Evropského konventu.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; European integration; Česko; Czechia