Směr Evropská unie : rozhovor s hlavním vyjednávačem ČR Pavlem Teličkou. - Telička, Pavel, 1965-
Rozhovor s hlavním vyjednavačem České republiky P. Teličkou na téma vstupu České republiky do Evropské unie, dalšího kola mezivládní konference s Evropskou unií a o schůzi Evropského konventu.