Směr Evropská unie - Kohout, Jan, 1961- (2003)
Rozhovor se státním tajemníkem pro evropské záležitosti a 1. náměstkem ministra zahraničních věcí ČR J. Kohoutem na téma vstupních rozhovorů České republiky s Evropskou unií, hodnocení kandidátských zemí Evropskou unií a práce Konventu Evropské unie, který jedná o budoucnosti Evropské unie.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; European integration