Slovinská cesta do Evropy - Druláková, Radka, 1973- (2000)
Autor porovnává cesty a prostředky pro vstup České republiky a Slovinska do Evropské unie a zahraniční politiku obou zemí.
Keywords: Evropská unie; evropská integrace; European integration; Slovinsko; Česko; Slovenia; Czechia