Slovensko z rakouského pohledu - Stankovsky, Jan, 1934-
Článek se zabývá vztahem mezi Rakouskem a Slovenskem. Autor se zamýšlí nad politickým vývojem na Slovensku, který vyvolává v Rakousku sílící odcizení.