Slovensko v roce parlamentních voleb a historických rozhodnutí - Leška, Vladimír, 1932- (2002)
Článek přibližuje situaci, v níž se nachází slovenská společnost několik měsíců před významnými summity NATO a EU, které proběhnou v listopadu a prosinci roku 2002. Všímá si také vlivu této rozhodující situace na voliče a vlivu výsledků voleb na přijetí Slovenska do EU a NATO.
Keywords: politika -- Slovensko -- 2002; členství v NATO; evropská integrace; politics -- Slovakia -- 2002; membership in NATO; European integration