Slovensko-ruská spolupráca vo vojenskej a vojensko-priemyselnej oblasti, alebo, Kde sa končí obchod a začína politika - Duleba, Alexander, 1966-
Článek se zaměřuje na ekonomickou, politickou a bezpečnostní spolupráci Slovenska s evropskými a transatlantickými strukturami. Popisuje slovenskou snahu o spolupráci s Ruskem ve vojenské a vojensko-průmyslové oblasti v letech 1991-1997. Autor představuje politické a bezpečnostní rizika této spolupráce.