Slovensko před přijetím do euroatlantických struktur : politické, ekonomické a sociální aspekty připravenosti na vstup do EU a do NATO - Leška, Vladimír, 1932-
Autor se pokouší přispět k hledání odpovědi na otázku, z čeho pramenily obavy o integrační budoucnost Slovenska, v čem byla jejich podstata a zda příčiny, které je vyvolávaly, po parlamentních volbách v roce 2002 již zcela pominuly.