Slovensko před parlamentními volbami - Leška, Vladimír, 1932- (2002)
Autor popisuje politickou situaci a fungování politických stran před podzimními parlamentními volbami na Slovensku.
Keywords: parlamentní volby -- Slovensko; politické strany -- Slovensko; parliamentary elections -- Slovakia; political parties -- Slovakia