Slovensko-polsko-česká cesta do Evropské unie - Srb, Vladimír, 1917-2006
Článek informuje o náplni a průběhu konference Slovensko v zrkadle Európskej únie - Transformácia postkomunistických krajín a priebeh ich prístupového procesu do EU, kterou uspořádala Študentská spoločnosť pre politické vedy.