Slovensko mezi předčasnými volbami (1994) zmařeným referendem (1997) : pokračování chronologie politického vývoje SR - Leška, Vladimír, 1932-
Autor s využitím slovenského tisku zpracoval chronologii politického vývoje Slovenské republiky od října roku 1994 do května 1997.