Slovensko a nové NATO : nové NATO a Slovensko - Juza, Peter, 1959-
Autoři se snaží odpovědět na otázku bezpečnosti středoevropského prostoru, která souvisí s přijetím Slovenska do NATO. Zaměřují se na integrační proces přijetí Slovenska, reformy NATO a vliv vnitřní politiky na tento proces.