Slovenská zahraničná politika : bilancia šiestich rokov a perspektívy zmeny - Duleba, Alexander, 1966-
Autor se pokouší odpovědět na otázku, jaké faktory ovlivnily neúspěch slovenské zahraniční politiky a jaké jsou vyhlídky nové vlády na dosažení změny.