Slovenská volební překvapení - Leška, Vladimír, 1932-
Autor hodnotí slovenskou vládu Mikuláše Dzurindy a její činnost. Rozebírá nespokojenost občanů Slovenska s touto vládou a překvapivé vítězství M. Dzurindy ve volbách 2002.