Setkání amerických státníků v Monterrey - Jungbauer, Radomír, 1936-
Autor přibližuje průběh a náplň setkání 34 nejvyšších představitelů amerických států, které se konalo ve dnech 12. a 13. ledna 2004 v Monterrey, hlavním městě severního mexického státu Nuevo León. Výsledky summitu shrnuje Deklarace z Nuevo León.