Sdílet nejen atlantické hodnoty - Fučík, Josef, 1933-2018
Článek se zaměřuje na problémy spojené s přípravou vstupu České republiky do NATO a upozorňuje na neexistující brannou legislativu a improvizace v ekonomickém zabezpečení obrany.