Sankční (donucovací) opatření s použitím síly v mezinárodní politice - Ondřej, Jan, 1960-
Autor vysvětluje fungování sankčních opatření s použitím síly v mezinárodní politice a zásahy jednotlivých států do uplatňování těchto opatření.