S kým na Balkáně - Tesař, Filip, 1969-
Autor se věnuje zahraniční politice a diplomacii vedené v České republice a hodnotí ji. Naznačuje postup, kterým by se zahraniční politika mohla ubírat. Podrobněji se zaměřuje na vztahy mezi Českou republikou a Balkánem.