Řízení o dědictví. - Kučera, Robert
Autor vysvětluje určení počátku procesu dědického řízení, kterým je smrt prohlášená lékařem či soudem. Dále se věnuje jednotlivým druhům příslušnosti soudů, před kterými dědické řízení probíhá.