Řecko v EU a NATO : armáda a strategie - Závěšický, Jan, 1982-
Autor se ve svém článku zabývá aktuální problematikou členství Řecka v EU a NATO a způsobem, kterým členství v těchto organizacích determinuje řeckou zahraniční a bezpečnostní politiku.