Řecko-turecké oteplování - Bureš, Jaroslav, 1953-
Článek popisuje nový obrat v řecko-tureckých vztazích na pozadí významných událostí, kdy řecký ministr zahraničí navštívil Turecko a jeho návštěvu opětoval turecký ministr zahraničí. Během návštěv bylo podepsáno celkem 9 smluv o spolupráci v různých oblastech a byla předložena řada dalších iniciativ.