Rytíř ducha : nad myšlenkovým odkazem Jaroslava Jandy - Rašek, Antonín, 1935-
Autor představuje život a dílo Jaroslava Jandy, který se zabýval sociologií, sociálním řízením v podmínkách ozbrojených sil a bezpečnostní politikou demokratického státu.