Rychlost a politika : Paul Virilio, Viriliova verze politiky jako teritoria akcelerované rychlosti a mizející reprezentace - Bystřický, Jiří, 1955-2015
Článek seznamuje s politickou verzí sestavenou francouzským historikem vojenství a architektury, urbanistou a kritikem médií Paulem Viriliem.