Ruský přístup k poslední fázi mírového řešení irácké otázky - Konecký, David, 1977-
Autor se zaměřuje na ruský přístup k poslední fázi mírového řešení irácké otázky - tedy na období od listopadu 2002 (8. 11. 2002 přijetí rezoluce Rady bezpečnosti OSN) do poloviny března 2003 (20. 3. 2003 počátek operace Irácká svoboda).