Ruský pohled na Ukrajinu - Konečný, Vladimír (1997)
Autor se zamýšlí nad otázkou, co bránilo více než pět let Rusku a Ukrajině dosáhnout vyrovnaných a přátelských vztahů.
Keywords: mezinárodní vztahy -- Rusko (federace); mezinárodní vztahy -- Ukrajina; international relations -- Russia (Federation); international relations -- Ukraine