Rusko po volbách - Soukup, Ondřej, 1971- (2000)
Autor představuje nového ruského prezidenta Vladimíra Putina, zaměřuje se na jeho prezidentskou kampaň, ekonomickou, vnitřní a zahraniční politiku.
Keywords: Putin, Vladimir Vladimirovič, -- 1952-; světová politika; politika -- Rusko (federace); world politics; politics -- Russia (Federation)