Rusko je také v Asii - Kovář, Jindřich, 1935- (2000)
Autor se zabývá pozicí Ruska na asijském kontinentě.
Keywords: mezinárodní vztahy -- Rusko (federace); mezinárodní vztahy -- Asie; international relations -- Russia (Federation); international relations -- Asia