Rusko-japonský územní spor v mezinárodních vztazích - Levora, Jan, 1957-
Autor představuje japonské a ruské argumenty v územním sporu ohledně tří ostrovů a jedné skupiny drobných ostrůvků severně od ostrova Hokkaidó.