Rusko-americké vztahy, východní rozšíření NATO a společný boj proti terorismu - Souleimanov, Emil, 1978-
Autor se zamýšlí nad vztahy mezi Ruskem a Spojenými státy americkými, nad jejich společným bojem proti terorismu a nad možností vstupu Ruska do NATO.