Rusko a nová forma starého konfliktu? - Robejšek, Petr, 1948-
Článek se zabývá otázkou, zda je možný přechod od socialismu ke kapitalismu v Rusku, hospodářským vývojem a ekologickými důsledky tohoto vývoje.