Rusko a náboženství - Votápek, Vladimír, 1960-
Autor se zaměřuje na vývoj různých náboženství v Rusku v posledním desetiletí 20. století, náboženskou svobodu v této zemi a možnosti radikalizace islámu v Rusku.