Rusko a jeho vnímání Spojených států - Kratochvíl, Petr, 1975-
Autor se věnuje problematice vztahů mezi Ruskem a Spojenými státy americkými po skončení studené války. Rozebírá ruskou zahraniční politiku za vlády B. Jelcina a ruskou zahraniční politiku V. Putina.