Ruské stranictví : několik vstupních poznámek k jeho teorii a tradici - Holzer, Jan, 1969-
Autor se soustřeďuje na naznačení základních problémů, spojených s popisem a případnou tvorbou teorie ruského stranictví. Vyjadřuje se k peripetiím, které jsou se studiem ruských politických stran spojeny, a k jeho tradicím a periodizaci.