Ruské geopolitické iluze a Čína - Běloševský, Dimitrij, 1945- (2000)
Autor představuje novou koncepci zahraniční politiky Ruska.
Keywords: zahraniční politika -- Rusko (federace); mezinárodní vztahy -- Rusko (federace); mezinárodní vztahy -- Čína; geopolitika; foreign policy -- Russia (Federation); international relations -- Russia (Federation); international relations -- China; geopolitics