Ruská zahraniční politika : dva roky Putinovy vlády - Polikanov, Dmitry, 1975-
Autor se zaměřuje na charakter a výsledky vlády V. Putina v Rusku. Všímá si především hlavních rysů zahraniční politiky, postoje k NATO a EU.