Rozšíření CEFTA : malé krůčky, nebo velký skok? - Winkler, Jan, 1957-2009
Článek se zaměřuje na středoevropskou zónu volného obchodu - CEFTA, její dosavadní vývoj, další rozšiřování a kritéria organického růstu.