Rovné příležitosti pro muže a ženy - Zelenková, Dagmar (2001)
Autorka vymezuje oblasti, kde nejsou rovná práva a příležitosti pro muže a ženy, a vládní politiku řešící problém rovných příležitostí pro muže a ženy.
Keywords: rovné postavení mužů a žen; muži a ženy; odměňování; pracovněprávní vztahy; gender equality; men and women; compensation; labor-law relations