Role třetího sektoru v západní Evropě - Van Houtum, Robert Jan
Text je zkráceným projevem R. J. van Houtuma velvyslance Nizozemského království v Praze, který zazněl na konferenci Neziskové organizace a Evropská unie v roce 2001 pořádané v červnu 2001 v prostorách Ministerstva zahraničních věcí.