Role Evropské unie při prevenci a řešení konfliktů v Africe - Pachta, Lukáš, 1981-
Autor přibližuje politické vztahy mezi Evropskou unií a Afrikou. Vysvětluje také jaké má Evropská unie nástroje k prevenci, zvládání a řešení krizí a válečných konfliktů.